Huis van je Leven© Methode in de paardenbak

Coaching met behulp van paarden én Huis van je Leven© Methode. Misschien denk je, hoe werkt dat? Dat vroeg ik mij ook af. Vorige week nodigde Sandra van Rooij, paardencoach bij VR-coaching en gecertificeerd Huis van je Leven© gebruiker mij uit in haar paardenbak in Woubrugge voor een heel bijzondere coachsessie.
Wat is paardencoaching ?
Paarden leven in groepen en vinden het belangrijk dat het met iedereen in de kudde OK is. Ze spiegelen gedrag en gevoel. Paarden spreken een stille taal. Alles is communicatie. Tijdens een paardencoach sessie hoef je niet te praten. Deze stille taal spreekt tot ons hart. Je wordt er rustig van. Het paard maakt je soms aan het lachen of huilen. Paarden nodigen je uit om naar je gevoel te gaan….
Paardencoaching en Huis van je Leven©
Sandra gebruikte Huis van je Leven© door alle kamers een eigen pion te geven. In nog geen 5 minuten spiegelde het paard mij tot de kern. Veel stress en onzekerheid speelde zich bij mij af rondom het thema financiën. Een thema waar ik liever snel overheen wilde stappen. Maar met een zwiep van de staart maakte het paard in de bak mij veel duidelijk. Ik vond het een heel bijzondere sessie. Het paard gaf mij met zijn directe en liefdevolle communicatie inzicht, samen met het gebruik van het Huis van je Leven© wat mij  structuur en overzicht gaf. Een sessie die me in korte tijd naar diep gevoelde frustratie en emoties bracht. Maar ook een gevoel van opluchting omdat dit ruimte gaf na te denken over oplossingen die echt bij mij passen.

De werkwijze van Sandra in samenspel met de Huis van je Leven© Methode smaakt naar meer.

Op woensdag 10 mei aanstaande organiseer ik samen met Sandra een dagworkshop speciaal voor paardencoaches. Meer weten? Stuur alvast een mail naar info@isvb.nl Vanaf 29 maart vind je meer informatie over deze workshop op de deze site.

 

Wil je meer weten over paardencoaching of zelf gecoacht worden met behulp van paarden? Neem contact op met Sandra van Rooij via  www.vr-coaching.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0